Skip to content

Acord de licență

SoftOKro-Software-Pos-6
 • Licența pentru Aplicația FrontOffice SoftOK> (vânzare) este valabilă pe toată durata de viață a firmei și a punctului de lucru.
 • Utilizând sau instalând în orice fel Aplicațiile SoftOK> (indiferent de versiune), demonstrați înțelegerea și acceptarea în totalitate a condițiilor acestui Acord de licență al producătorului ARISTARCH SOFTWARE S.R.L.
 • Acordul este valabil și în situația în care licențele sunt furnizate prin partenerii autorizați ai producătorului ARISTARCH SOFTWARE S.R.L.
 • Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, vă rugăm să nu instalați și să nu utilizați niciuna din versiunile aplicațiilor SoftOK>

Acest Acord de Licenta este o intelegere legala intre dumneavoastra (utilizator final – persoana fizica sau juridica) si S.C. ARISTARCH SOFTWARE S.R.L., intelegere pentru utilizarea produsului software SoftOK al S.C. ARISTARCH SOFTWARE S.R.L. Bucuresti, produs care include software pentru calculator si de asemenea mai poate include materiale tiparite si documentatie online sau electronica, toate acestea fiind protejate de legile dreptului de autor din Romania si de tratatele internationale. Instaland, copiind sau utilizand in orice mod SoftOK, sunteti de acord sa respectati conditiile acestui acord de licenta. Acest Acord de Licenta este valabil pe teritoriul Romaniei.

 1. DEFINITIIDE TERMENI
  SoftOK si toate versiunile si variantele acestuia sunt produsele informatice (software) ale S.C. ARISTARCH SOFTWARE S.R.L. Programul SoftOK si toate versiunile si variantele acestuia vor fi denumite in continuare ca SoftOK . Acest produs informatic este propietatea S.C. ARISTARCH SOFTWARE S.R.L. avand CIF: 32935238, numar de inregistrare la registrul comertului: J40/3259/2014 , adresa: str.Cobadin nr.7a, Bucuresti, Romania, tel: 0747.700.900. Societatea comerciala ARISTARCH SOFTWARE va fi denumita in continuare ca Furnizor.
 2. GENERALITATI
  Acest Acord de licenta este reglementat de legislatia Romaniei. Daca oricare dintre prevederile acestui Acord de licenta s-ar dovedi ilegala, nula sau, pentru oricare motiv, inaplicabila, atunci nu vor fi afectate validitatea sau aplicarea celorlalte prevederi ale sale. Prezentul Acord de licenta constituie formularea completa a Acordului dintre Furnizor si dumneavoastra si inlocuieste si anuleaza orice propunere sau comunicari prealabile, scrise sau orale, referitoare la continutul acestui Acord de licenta. Acest Acord poate fi modificat doar de o anexa, care insoteste acest Acord sau de un document scris care a fost semnat, atat de dumneavoastra cat si de Furnizor. Acest Acord a fost scris in limba romana si nu poate fi tradus sau interpretat in orice alta limba. Preturile, costurile si taxele pentru utilizarea SoftOK pot fi modificate fara ca dumneavoastra sa fiti informat. Aceasta prevedere nu se aplica si celor care au cumparat deja o licenta pentru SoftOK.
 3. DREPTURIDE AUTOR
  SoftOK este protejat de conventiile internationale si de legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale. SoftOK este proprietatea Furnizorului.
 4. UTILIZAREA PROGRAMULUI
  Prin prezentul acord de licenta, Furnizorul sau distribuitorul va acorda dumneavoastra si numai dumneavoatra licenta ne-exclusiva pentru utilizarea produsului SoftOK . Pentru a putea utiliza programul SoftOK trebuie sa cumparati de la Furnizor sau Distribuitor o licenta. Programul nu poate fi transferat, vandut, cedat, sublicentiat sau, indiferent prin ce mijloace, pus la dispozitia unei alte parti, fara a avea, in prealabil, acordul scris al Furnizorului. Modul in care utilizati SoftOK trebuie sa fie conform cu prevederile acestui Acord. Licenta pentru versiunea achitata a SoftOK este valabila pe termen nelimitat insa ramane la latitudinea Furnizorului daca trecerea la o versiune mai noua a SoftOK este gratuita sau contra-cost.
 5. RESTRICTII
  Odata cumparata o licenta de activare de la Furnizor, programul poate fi utilizat pe un singur calculator doar de catre persoana fizica sau juridica care a cumparat licenta de activare si numai in punctual de lucru pentru care a fost cumparata . Se pot face, de asemenea, copii ale documentatiei scrise care insoteste produsul, copii ce pot fi folosite numai pentru uz personal. Nu aveti dreptul sa decompilati, sa dezasamblati, sa inlaturati protectiile, sa transferati acest program catre terti sau sa incercati sa-i reconstituiti codul sursa. Este interzisa adaptarea sau modificarea, integrala sau partiala a programului SoftOK.
 6. SUPORT
  Programul este furnizat ca atare Acest acord de licenta confera utilizatorului care a cumparat o licenta de activare dreptul la asistenta tehnica in baza unui contract. Asistenta tehnica include si se limiteaza la nefunctionalitati ale programului SoftOK instalat pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 10 din cadrul acestui acord. Suport Gratuit Primele 30 de zile. Pentru suport telefonic si asistenta on-line se plateste un abonamnet lunar de 150 lei + TVA. Furnizorul decide daca ofera suport tehnic in probleme care nu implica nefunctionalitati ale SoftOK. Versiunea gratuita de suport tehnic mai sus prezentata este inclusa in pretul licentelor SoftOK si va fi denumita si “Pachet Free”. Pe langa versiunea de suport Pachet Free, exista pachet premium de suport si mentenanta cu abonament lunar.Pachet premium “Backup si Rapoarte Online” Acest serviciu de suport tehnic este contra cost, avand preturile si duratele de valabilitate prezentate pe site-ul www.softok.ro. Beneficiarii acestui serviciu de suport tehnic se supun acelorasi clauze ca si beneficiarii pachetului Pachet Free iar in plus beneficiaza de suport tehnic telefonic si prin email si de prioritate in rezolvrea problemelor fata de utilizatorii serviciilor Pachet Free. De asemenea, Furnizorul se obliga sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor si documentelor Dumneavoastra. Programul de lucru in care se ofera suport tehnic, in orice forma a sa (Free, Premium “Backup si Rapoarte Online”) se acorda in orarul de lucru prezentat pe site-ul www.softok.ro. Acest acord de licenta interzice utilizatorului sa instaleze orice fel de actualizari, adaptari, sau orice alt fel de programe software care sa aduca modificari asupra Programului SoftOK care nu sunt produse de Furnizor sau fara a avea acordul scris al Furnizorului.Utilizatorul nu are dreptul sa pretinda Furnizorului dezvoltarea de actualizari, adaptari, dezvoltari specifice ale programului SoftOK. Pentru acordarea de suport tehnic ce implica corecturi in baza de date a SoftOK instalat pe calculatoarele utilizatorului acesta se obliga sa ofere Furnizorului toate informatiile si fisierele cerute de acesta pentru a efectua operatiunea de corectare. Furnizorul se obliga sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor primite de la utilizator conform legislatiei in vigoare. Informatiile primite de la utilizator nu vor fi divulgate catre terti.
 7. DURATA
  Prezentul acord de licenta intra in vigoarea de la data instalarii programului SoftOK si dureaza pana la data cand acordul va fi reziliat sau cand Furnizorul nu va mai avea drepturi asupra programului SoftOK . Rezilierea se face din partea dvs. prin distrugerea tuturor copiilor programului. Orice incalcare din partea dumneavoastra a prevederilor acestui Acord de Licenta va indreptati Furnizorul sa rezilieze in mod automat prezenta licenta fara notificarea prealabila. In caz de reziliere, aveti obligatia sa distrugeti toate copiile programului (inclusiv toate partile sale modificate sau fuzionate, sub oricare forma).
 8. GARANTIE LIMITATA
  Furnizorul nu asigura, garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele folosirii programului. Furnizorul nu garanteaza ca SoftOK va functiona in prezent si in viitor pe alte sisteme decat cele descrise la punctul 10 din cadrul acestui acord. Totodata Furnizorul nu garanteaza ca SoftOK va indeplini cerintele dumneavoastra.
 9. RAMBURSAREA PAGUBELOR
  a) Furnizorul nu va putea in niciun caz sa fie raspunzator pentru niciun fel de daune, inclusiv pierderi de date, daune accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a programului, din incapacitatea de a folosi programul sau documentatia, sau din modul in care folositi programul sau documentatia decat in limita sumei achitate de Dvs catre Furnizor pentru licentele programului SoftOK cumparate, chiar daca Furnizorul a fost prevenit de eventualitatea unor astfel de daune.b) Conform punctului 4 din acest acord de licenta, aveti posibilitatea de a utiliza gratuit in scopul evaluarii programul SoftOK pentru 30 zile de la prima instalare. Daca in aceasta perioada intampinati nefunctionalitati ale programului pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 10 din cadrul acestui acord si totusi alegeti sa cumparati o licenta de activare, faceti acest lucru pe propria Dvs raspundere si nu veti putea avea nicio pretentie de rambursare sau plata a unei sume de bani de la Furnizor in nicio circumstanta.c) In cazul in care utilizati gratuit programul SoftOK pentru 30 de autentificari de la prima instalare conform punctului 4 din acest acord de licenta pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 10 din cadrul acestui acord si nu intampinati nicio nefunctionalitate a programului, iar dupa cumpararea unei licente intampinati nefunctionalitati ale programului pe acelasi sistem aveti dreptul sa pretindeti Furnizorului rambursarea unei sume de bani care nu poate fi mai mare decat suma de bani pe care ati platit-o pentru cumpararea licentei de activare.
 10. CERINTE MINIME DE SISTEM
  PROCESOR din familia INTEL cu o frecventa de minim 1500 MHZ, 4000 MB RAM, Sistem de operare: Windows 10 / 11 , stocare 1000 MB spațiu liber pe disc, Rezoluția ecranului mai mare sau egală cu 1024×768.

Producător,
S.C. ARISTARCH SOFTWARE S.R.L.